Yemek Menüsü

Aylık Tabldot Menümüz

Aylık menü planlaması; işletmemizin en önemli kısmını oluşturmaktadır. İyi planlanmış menülerle müşteri memnuniyeti, şirket içi dengeli görev dağılımı, personelin motivasyonu, satın almanın önemi, servisin düzenli işlemesi gibi faydalar elde edilmektedir.

Aylık Yemek Menümüz İçin Tıklayınız

Menüdeki yemekler bir yandan müşterimizin temel besin gereksinimlerini karşılarken bir yandan da sosyal ve psikolojik doyum sağlamalı bununla birlikte ekonomik olmalıdır.

Bu nedenle menü planlama birçok etmenin göz önüne alınarak yapılması gereken ve ayrı bir uzmanlık gerektiren bir iş olmaktadır. İstanbul Tabldot bu işlemi toplu beslenme konusunda uzman gıda mühendisi ve teknikerleri ile birlikte müşteri beklentileri doğrultusunda yapılan anket çalışmaları neticesinde  yapmaktadır.

Şirketimizde kişilerin günlük enerji harcamaları ve bir öğünde almaları gereken kalori miktarlarına uygun, protein, karbonhidrat, yağ, vitamin ve mineral değerlerine göre yemek ve kahvaltı menüleri planlanmakta, yemeklerin bir birileriyle uyumlu olması kriteri de dikkate alınarak müşteri beğenisine sunulmaktadır.

ET YEMEKLERİNDE KIRMIZI ET

100-120 GR.

SEBZE YEMEKLERİNDE KIRMIZI ET

20-30 GR.

KÖFTELERDE KIYMA

80-100 GR.

KEMİKLİ KUZU ETİ

200-250 GR

PİLİÇ KEMİKLİ

250-300 GR.

PİLİÇ KEMİKSİZ

150- GR.

BAKLİYATLAR

60 GR.

MAKARNALAR

60 GR.

PİRİNÇ

100 GR.

MEYVELER

150 GR

KAVUN ( KABUKLU )

300 GR

KARPUZ ( KABUKLU )

500 GR

SÜTLÜ TATLILAR

160 GR

HAMUR TATLILAR

80-100 GR

YOĞURT

150 GR.

Aylık Tabldot Menümüz.
Hizmet

Hizmetin değerinin anlaşılmasında ve işin keyfe dönüşmesindeki en önemli unsurun insan ilişkileri olduğunu bilen bir firma olarak İstanbul Tabldot şirketinizin bir departmanı gibi çalışmayı ve ekibinizin bir parçası olmayı hedeflemektedir.

Gıda Hijyeni

Özenle alımı yapılmış maddeler tazelik ve kalite onayından sonra hijyene uygun hale getirilmiş alanlarda depolanır. Üretimin her aşamasında gıda mühendislerinin oluşturduğu Kalite Güvence Departmanı'nın kontrolü dahilin de çalışmalar gerçekleştirilir.

Kalite & Güvence

Üretilen her üründen numune alınıp, uygun şartlarda 72 saat süreyle muhafaza edilmektedir. Üretim, sevkiyat ve dağıtım alanında çalışan tüm personelimize düzenli olarak hijyen, kalite, taşıma, sevkiyat, dağıtım vs. eğitimleri verilmektedir.

Dağıtım & Lojistik

Kalite standartlarında ürettiğimiz yemekleri günün her saati sizlere ulaşmaktadır. İstanbul Anadolu yakasında her yere, Avrupa yakasında ise min 200 kişi personeli olan firmalara hizmet vermekteyiz.

Tabldot Yemek İhtiyacınız İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.