Hijyen ve Kalite

Hijyen ve Kalite

İstanbul Tabldot, üretimin ilk basamağı olan hammadde temini için, en önde gelen ve kalitesi en iyilerce onaylanmış firmalarla çalışmaktadır.

Özenle alımı yapılmış maddeler tazelik ve kalite onayından sonra hijyene uygun hale getirilmiş alanlarda depolanır. Üretimin her aşamasında gıda mühendislerinin oluşturduğu Kalite Güvence Departmanı'nın kontrolü dahilin de çalışmalar gerçekleştirilir.

Müşteri memnuniyeti için kaliteyi daima en üstte tutan firmamızı gözünüz kapalı ve içiniz rahat ederek tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı Beslenme

Hedef, müşterilerin damak tadına ve sağlıklı beslenmelerine uygun yemekler üretirken, hammaddenin kabulünden ürünün tüketileceği ana kadar, gıda güvenliğine yönelik tehlikeleri tanımlamak ve bu tehlikelerin bertaraf edilmesini sağlamaktır. Hammadde alımından, ürün sizlere ulaşıncaya kadar üretimin tüm aşamalarında (depolama, ön hazırlık, işleme, sevkiyat) denetimler sürekli yapılmaktadır. Üretilen her üründen numune alınıp, uygun şartlarda 72 saat süreyle muhafaza edilmektedir. Üretim, sevkiyat ve dağıtım alanında çalışan tüm personelimize düzenli olarak hijyen, kalite, taşıma, sevkiyat, dağıtım vs. eğitimleri verilmektedir.

  • Yemeklerimizde doğal, sağlıklı ve taze sebze meyve kullanımı geleneğimizdir.
  • Tatlılarımızda glikoz şurubu kesinlikle kullanılmamaktadır.
  • Sizlere eşsiz ve damak zevki verebilmek için yemeklerde tereyağ kullanılmaktadır.
  • Kızartmalarda ise, sanayi tipi kızartma yağı yerine gerçek ayçiçek yağı kullanılmaktadır.
Hijyen ve Kalite.

Kalite Belgelerimiz

Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Kalite Yönetim Sistemi
İşletme Kayıt Belgesi
Hizmet

Hizmetin değerinin anlaşılmasında ve işin keyfe dönüşmesindeki en önemli unsurun insan ilişkileri olduğunu bilen bir firma olarak İstanbul Tabldot şirketinizin bir departmanı gibi çalışmayı ve ekibinizin bir parçası olmayı hedeflemektedir.

Gıda Hijyeni

Özenle alımı yapılmış maddeler tazelik ve kalite onayından sonra hijyene uygun hale getirilmiş alanlarda depolanır. Üretimin her aşamasında gıda mühendislerinin oluşturduğu Kalite Güvence Departmanı'nın kontrolü dahilin de çalışmalar gerçekleştirilir.

Kalite & Güvence

Üretilen her üründen numune alınıp, uygun şartlarda 72 saat süreyle muhafaza edilmektedir. Üretim, sevkiyat ve dağıtım alanında çalışan tüm personelimize düzenli olarak hijyen, kalite, taşıma, sevkiyat, dağıtım vs. eğitimleri verilmektedir.

Dağıtım & Lojistik

Kalite standartlarında ürettiğimiz yemekleri günün her saati sizlere ulaşmaktadır. İstanbul Anadolu yakasında her yere, Avrupa yakasında ise min 200 kişi personeli olan firmalara hizmet vermekteyiz.

Tabldot Yemek İhtiyacınız İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.